Kontakt

En kopp kaffe kanske?

Vill du komma i kontakt med oss?

Vi berättar gärna mer om hur vi kan hjälpa dig och ditt företag. Kanske över en kopp kaffe, helt förutsättningslöst. Fyll i kontaktformuläret längre ner på sidan så återkopplar vi så snart som möjligt dig!

Mötesbokare

Under varumärket Relationsbyrån går vi till jobbet varje dag för att vårda den individuella kundrelationen åt välrenomerade företag inom ett flertal branscher.

Kundtjänst

I ett telefonsamtal, som ett komplement till annan marknadsföring bemöter vi kunder på ett trevligt, engagerat och professionellt sätt och möjliggör en vidare dialog.

Försäljning

Med engagemang och erfarenhet har Relationsbyrån tagit det oanmälda kundsamtalet till en nivå där det känns bekvämt att bli kontaktad vilket ofta leder till en givande konversation och utökad kundkontakt.

Är du vår blivande kollega?

Jobba med oss!

Kundfokus & service

Vi söker ständigt efter kundfokuserade och serviceminded medarbetare.

Skriv till oss och berätta mer om dig själv, kanske vi passar ihop? 

Använd gärna kontaktformuläret nedan.

Överträffa kundens förväntan

Drivs du av att överträffa kundens förväntan? 

Vill du arbeta med att på ett professionellt sätt bemöta kunder och leverantörer och att sprida leenden? Kul, det gillar vi också!

Kontakta oss!

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Cookies

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.