Tjänster & Uppdrag

En byrå full av möjligheter

Vi assisterar företag och gör deras presumtiva och redan befintliga kunder sedda och hörda!

Vår verksamhet syftar till att vårda den individuella kundrelationen åt företag inom olika branscher. Genom att bemöta kunder på ett trevligt, genomtänkt och professionellt sätt skapar vi utrymme för interaktion mellan kund och företag. Att möjliggöra en dialog där kunden blir sedd och hörd skapar en plattform för relationen vilket ofta leder till och en lång relation.

Relationsbyrån har tagit det oanmälda kundsamtalet till en nivå där det känns bekvämt att bli kontaktad vilket ofta leder till en givande konversation och avslutningsvis. Vi hör mer än ofta: ”Tack för samtalet!”

Mötesbokare

Under varumärket Relationsbyrån går vi till jobbet varje dag för att vårda den individuella kundrelationen åt välrenommerade företag inom ett flertal branscher. Vassast är vi på bostadsmarknaden, fastighetsmäklare, byggföretag, fastighetsförvaltare m.fl. Även försäkringsbolag och kommunala verksamheter med kundkontakter finns bland våra kunder.

Kundtjänst

I ett telefonsamtal, som ett komplement till annan marknadsföring bemöter vi kunder på ett trevligt, engagerat och professionellt sätt och möjliggör en vidare dialog. Vi assisterar företag, gör deras presumtiva och/eller redan befintliga kunder sedda och hörda. Vi initierar till, bibehåller och inte minst vidareutvecklar affärsrelationen.

Försäljning

Med engagemang och erfarenhet har Relationsbyrån tagit det oanmälda kundsamtalet till en nivå där det känns bekvämt att bli kontaktad vilket ofta leder till en givande konversation och utökad kundkontakt. Ett arbete som kräver grymt stort engagemang, självkänsla och trygghet.

Så tycker våra kunder

"Underlättar mycket"

''Relationsbyrån har hjälpt oss att kontakta kunder vid kampanjer, det har underlättat mycket för oss. De är alltid flexibla och bra på att ta till sig information.''
Evelina Alm
Marknadsförare Länsförsäkringar Skåne
”En kund berömde er jättemycket. Ni är pålästa, låter som medarbetare till oss och mycket proffsiga!"
Kristina Jansson
Fastighetsbyrån Norrtälje
''Ni levererar intag på silverfat.''
Johanna Strand
Fastighetsbyrån Västerås

Vi tar det oanmälda samtalet till en ny nivå.

Vi möjliggör en dialog där kunden blir sedd och hörd

Så tycker våra kunder

"Underlättar mycket"

''Relationsbyrån har hjälpt oss att kontakta kunder vid kampanjer, det har underlättat mycket för oss. De är alltid flexibla och bra på att ta till sig information''
Evelina Alm
Marknadsförare Länsförsäkringar
''Ni levererar intag på silverfat''
Johanna Strand
Fastighetsbyrån Västerås

Kontakta oss!

Fyll i formuläret nedan så återkopplar vi till dig så snart som möjligt.

Cookies

Denna webbplats använder cookies för att säkerställa att du får den bästa upplevelsen på vår webbplats, vilket du accepterar genom att fortsätta att använda webbplatsen.